Kristian Mul Webinar MinBZK

Virtuele roadshow digitale Toegankelijkheid

Logius en BZK organiseren in juni en juli een (vanwege Corona virtuele) roadshow DigiToegankelijk. Je kunt diverse webinars volgen met advies en praktische uitleg over een goede aanpak voor digitale toegankelijkheid en hoe te voldoen aan de wettelijke verplichting.

Programma

Digitale toegankelijkheid is veel meer een organisatorische dan een technische uitdaging. In verschillende webinars leggen we uit wat de wettelijke verplichting betekent en wat je organisatie kan doen om dit goed te implementeren en aan de verplichting te voldoen. We staan stil bij het maken van een goede toegankelijkheidsverklaring via de invulassistent. Een aantal gastsprekers geven praktische tips over het inrichten van je organisatie en hoe jij jouw websites het beste kan testen.

Data en onderwerpen

Inschrijven

Aanmelden doe je via de speciale aanmeldpagina. Na aanmelding ontvang je, vlak voordat het webinar plaatsvindt, een aanmeldlink in je inbox.

Er is helaas een maximum van 200 deelnemers die tegelijkertijd op het platform mogen inloggen. Zodra er meer dan 200 aanmeldingen zijn, wordt de betreffende bijeenkomst van het aanmeldformulier (handmatig) verwijderd. Het zal echter nog wel mogelijk zijn om de webinar via een Youtube-livestream bij te wonen. Als een bijeenkomst live is, kun je op de pagina DigiToegankelijk.nl/nieuws/virtuele-roadshow-digitale-toegankelijkheid een link naar de livestream vinden.