Over Ron

Ik ben allround fotograaf en ik ben videomaker. Mijn passie ligt bij concertfotografie. In dat ene bevroren moment de sfeer van een concert proberen te pakken. Mijn foto’s worden gepubliceerd in dagbladen, websites, online magazines, folders, tijdschriften, gebruikt voor CD en DVD-hoezen, en als publiciteitsmateriaal van artiesten en festivals.

Verder ben ik vaste fotograaf van jazzmagazine Jazzenzo (zie overzicht publicaties).

Daarnaast maak ik videoproducties met collega Eric van Nieuwland met ons bedrijf Dironec Media. Wij maken videos voor diverse bedrijven en organisaties.


Ron BeenenVerder maak ik van portretten en registraties van (bedrijfs) evenementen.

Sinds 2010 heb ik naast mijn fotoactiviteiten met collega fotograaf Eric van Nieuwland het videobedrijf Dironec Media. Met dit bedrijf maken we hoge kwaliteit videofilms tegen relatief lage kosten. Deze variëren van korte bedrijfsfilms tot multi-cam live registraties van concerten.

Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een prijsopgave voor foto- of videowerk.

Naast mijn fotografie werk ik bij Stichting Accessibility. Accessibility is een sociale onderneming en levert advies en ondersteuning op het gebied van digitale toegankelijkheid aan bedrijven, overheden en andere organisaties.

Alle informatie op deze website is beschermd. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van afbeeldingen op deze website neem dan contact met mij op. Materiaal op deze website mag niet worden overgenomen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.