Video Margriet Sjoerdsma

Posted on 29/12/2011

Margriet heeft pas haar derde CD  ‘Drawing Circles’ gepresenteerd in LantarenVenster in thuisstad Rotterdam. Ze heeft zicht eerder al op podia als het North Sea Jazz Festival, het Concertgebouw en de Kleine Komedie gepresenteerd. Door Elle werd ze in 2009 tot meest veelbelovende zangeres gekroond. De afgelopen jaren tourde ze door Bulgarije, Kroatië en Zuid-Korea en in 2012 zal ze een theatertour langs de Nederlandse theaters gaan doen.

Ik heb met collega Eric van Nieuwland voor Dironec Media in De Nieuwe Oogst in Rotterdam een aantal nummers met Margriet en haar band gefilmd voor een videoregistratie.

Magriet Sjoerdsma

 

Collega Patricia Munster uit Griekenland maakte een making-of reportage. Een paar van haar foto’s:

Bekijk voor alle foto’s haar blog over de Margriet Sjoerdsma reportage.